5 Nisan 2016 Salı

L'oreal Göz Makyaj Temizleyicisi

Piyasadaki tüm çift fazlı göz makyaj temizleyicilerini denemeye karar vermişken, son zamanlarda sıkça kullandığım L'oreal Göz Makyaj Temizleyicisi bugün bloguma konuk oluyor.


Ürünün ambalajı 2 etki 1 arada sloganı ile dikkat çekiyor. Suya dayanıklı makyajı çıkarırken, göz çevresine ferahlık hissi vaat ediyor. Hassas göz çevresi için uygun olduğu da belirtilmiş.

Neredeyse ürünün yarısından fazlasını da kullandığıma göre artık ayrıntılı bir şekilde yorumlarımı paylaşabilirim diye düşünüyorum. 

- Ürün çift fazlı olduğu için, her zamanki gibi önce iyice çalkalayarak pamuklarıma belirli bir miktar döküyorum. Dökme esnasında ben bir türlü bu kapağa alışamadığımdan bir kısım ürün de yere dökebiliyorum. Tabii bu israf Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici' den çok çok daha az miktarda^^ 

L'oreal Göz Makyaj Temizleyici ile ıslattığım pamuklarımı gözlerimin üzerinde 15-20 saniye beklettikten sonra nazik hareketlerle siliyorum. Gerçekten de vaat ettiği gibi göz makyajımı çok iyi temizliyor. Fakat kalıntıları almak ve göz çevremde yağ bezesi oluşmasını engellemek (az da olsa yağlı his bırakıyor) adına makyaj temizleme suyu ile temizlediğimde yine de siyah kalıntılarla karşılaşıyorum.

- Kullandığım süre zarfında göz çevremde ve gözlerimde herhangi bir irritasyona sebep olmadı. 

Kısacası sevdiğim bir ürün oldu. Migros indirimlerinde denk gelirseniz 6-7 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. 

Diğer göz makyaj temizleyici yazılarım:


12 yorum:

  1. loreal ürünlerinde bu kapak ve dökülme problemi hep var gerçekten ürünün bir kısmı boşa gidiyor o nedenle sevdiğim halde almak istemiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sanırım ambalajı değişen Neutrogena'yı denedikten sonra sanırım yoluma Garnier ile devam edeceğim.

      Sil
  2. Ben nedense L'Oreal ürünlerinden verim alamıyorum bir türlü. Senin beğenmene sevindim, aklımda olsun yine de. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier' dan iyi değil yine de^^ Ambalajı değişen Neutrogena' dan sonra sanırım ben de Garnier' a dönerim^^

      Sil
  3. Ben de bu hafta bahsetmiştim ama ne yazık ki hiç memnun kalmadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi her ürün her kişiye iyi gelmeyebilir. Zaten orta karar bir ürün^^

      Sil
  4. bende garnıerle sorun yaşamadığımdan.yola hep onla devam ediyorum.çift fazlı ürünle silsemde illaki yıkıyorum ben sildikten sonra değilse o his rahatsızlık veriyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklsın, garnier yağlı his de bırakmıyor sevmiştim onu ben de^^

      Sil
  5. bir solukta okudum. göz makyaj temizleyici ile ilgili ciddi bir sorunsalım var. kirpiklerindede anladığım kadarıyla bir dökme problemi olmamış. anneler gününe kadar sabredebilicekmiyim bakalım:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) daha önce garnier' ı denemediysen ondan başla derim deneyime :)

      Sil