13 Nisan 2016 Çarşamba

Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick 12 numara

Son zamanlarda oldukça popüler olan likit mat rujlardan Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick 12 numara bugün bloguma konuk oluyor. 



Ambalajı görünce aklıma ilk olarak parlak lip glosslar gelmişti. Fakat Golden Rose stand görevlisi arkadaşım testerını yeni açınca ben de yıllar sonra bir mağazada deneme yapıp ruj satın almış oldum^^ Uygulamadan sonra 'bu mu mat ruj' tepkisini vererek bir de elimin üzerine swatchladım. Fakat kısa bir süre sonra o yumuşak sürümlü parlak rujdan eser kalmıyor. Hızlıca kuruyup matlaşıyor.


Aplikatör ile sorunsuzca uygulama yapabiliyorum. Rengini biraz daha hafifletmek istediğim günlerde, aplikatör ile uygulama yapıp parmağımla üzerinden geçip biraz inceltiyorum^^


Uygulamadan sonra hızlıca kuruduğundan bahsetmiştim. Peki ya sonra ne oluyor derseniz; Bir şeyler yiyin için hiç farketmez yerinden oyanamıyor. Fakat bir kaç saat sonrasında rujun kurutucu etkisi dudaklardaki yerini alıyor. İç kısımlara doğru çizgi çizi durmaya başlıyor. İşte bu aşamada hemen ruju tekrar silip tazelemek gerekiyor.


Renk konusuna da değinecek olursam, 12 numara içinde bolca kahvelik bulunduran bir koyu gül kurusu diyebilirim. Hatta The Balm' ın şu meşhur Charming renginden bir tık daha kahvelik bulunduran bir renk. Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick 12 numara' dan incecik uygulama yaptığımda Charming ile arasında hiç bir fark göremedim desem abartmış olmam^^ Tabi benim dudak rengimin bolca pembelik morluk içerdiğini de söylemem lazım :) Bu renk durumu her dudakta farklılık gösterecektir.


Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick mat bitişli bir ruj olmasına rağmen kuruduktan sonra içerisinde bulunan simler göze çarpıyor. Ama bu simler bence çok da abartılı durmuyor, dudağı sağlıklı gösterecek kadar diyebilirim^^

Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick 12 numara' yı alma sebebim elimde bolca bulunan gül kurusu tonlarına başka bir renk eklemekti. Elimi hangi ruja atsam aynı tonlarda geldiği için böyle bir renk satın alarak farklılık yaratmak istedim:)

Sizler de Golden Rose Long Stay Liquid Matte Lipstick 12 numara' ya Golden Rose mağazalarından 16.90 TL' ye sahip olabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Canım bir süre sosyal medyaya ara verdim. Artık seni buradan takip edeceğim. Yazılarını bekliyorum.Görüşürüzzz

    YanıtlaSil
  2. bunun da rengi harikaymış :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ablacım, sana da çok yakışır bence^^

      Sil
  3. Ben çok gidip geldim bu renk için ama son tahlilde almadım... çok güzelmiş ama rengi, gelecek sonbahara artık :) Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim ablacım^^ Çok teşekkür ederim :)

      Sil