1 Temmuz 2015 Çarşamba

Sebamed Göz Kremi || Anti-Ageing Q10 Lifting Eye Cream


Merhaba!

Bugün sizlere uzun zamandır severek kullandığım göz kremim olan Sebamed Anti-Ageing Q10 Lifting Eye Cream' den bahsedeceğim. 



Sebamed Anti-Ageing Q10 Lifting Eye Cream aslında benim bütün göz çevresi sorunlarımın üstesinden gelemese de nedense bir türlü vazgeçemedim. Bitmesine yakın zamanda morluklar için iyi gelecek bir nemlendirici arayışına girecek gibi duruyor ve hemen ürünün vaat ettiklerine geçiyorum:


Sebamed Anti-Ageing Q10 Lifting Eye Cream, hassas bir cilde sahip olan göz çevresi için yoğun bakım ve onarım sağlarken, fizyolojik Ph 5.5 değeri cildin bariyer fonksiyonunu destekler ve korur.  28 günlük test süresinin sonunda; gözaltı kırışıklıklarında ortalama %32’lik bir azalma tespit edilmiştir. Shea yağı, avokado ve almond yağının doğal ve çok özel lipid kaynakları cildi pürüzsüzleştirir ve besler. Doğal bisabolol; bu çok hassas bölgedeki tahrişi engeller. Mukopolisakkaritlerle kombine olmuş fitopeptidler içeren aktif bileşenler kompleksi, cildi yoğun ve etkili bir şekilde nemlendirir. Kontakt lens kullanıcılarına önerilmektedir. İdeal koruma için günde iki kez kullanımı tavsiye edilir.

Hadi şimdi de bendeki etkilerine bir göz atalım:

Yaşım daha 30' ları görmediği için herhangi bir kırışıklık başlangıcım da yok. Ben sadece nemlendirme amaçlı aldım diyebilirim bu kremi. Nemlendirerek olası kırışıklıkların önüne geçeceğime inanarak. Önerildiği gibi günde iki kez düzenli kullanıyorum. Nemlendirme kararında, sürdüğünüz zaman çabuk emiliyor, yapış yapış bir his bırakmıyor. Sabah uyandığımda var olan göz altlarımdaki şişliklere iyi geldiğini söyleyebilirim. Benim gibi göz altlarınızda morluklar var ise çok etkisini gördüğümü söyleyemeyeceğim. Ürünü 6-7 aydır kullanıyorum, 15 ml'lik tüpte olmasına rağmen baya bereketli bir ürün. Çünkü küçücük bir nokta iki gözüme de yetiyor.

Sizlerin de göz çevresinde  morluk gibi bir sıkıntısı yok ise hızlı emilen ve makyaj altına da rahatlıkla kullanılan bu kremi tavsiye ederim.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Morluklar için Cernor XO diye bir krem duydum fakat daha alma şansım olmadı :)

      Sil
  2. güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba cnm yazını okumam süper oldu benimde merak ettiğim bir ürün :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. İyi gibi sanki bir indirimde alıp deneyebilirim bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Gratis indirimden 17 liraya almıştım:)

      Sil