22 Haziran 2015 Pazartesi

HC Hair Care Complex ile Dökülmeyen Hızlı Uzayan Saçlar

Merhaba!

Bugün blogumun konuğu kendi sınıfında patentli formülü ile saç sağlığının korunmasına ve saç sorunlarının çözümüne yönelik hazırlanmış bir bakım ürünü olan 
HC (Hair Care) Complex





HC Complex ile tanışmak istememin ilk nedeni tamamıyla bitkisel olmasıydı. Zira annemin kullanmakta olduğu kemoterapi ilacının (minimum seviyede) saçlarını az da olsa saçlarını dökeceğini biliyorduk. Tabi bir de benim yeni yeni saç bakım komplekslerine ilgi duymam da asıl sebeplerden biriydi. HC Complex' ten önce Saçlarımı nasıl hızlı uzattım? ve Saç bakımında hindistan cevizi yağı ile yazılarımı da başlıkların üzerinde tıklayarak okuyabilirsiniz.

HC Complex hangi amaçlarla kullanılır?

Genel saç bakımı, saç uzaması, güneş ve denizin zararlarına karşı, olağan saç dökülmesi, genetik saç dökülmesi, kepek ve diğer saç derisi sorunları.

HC Complex bu sorunlar ile içeriğinde bulunan 19 adet bitki özü ve saç bakımlarında vazgeçemediğimiz bir çok yağ sayesinde başa çıkabiliyor. 

Hadi o zaman gelelim HC Complex' in benim ve özellikle annemin saçları üzerindeki iki aylık süreçteki kullanımı ve etkilerine:


İki ay boyunca hiç aksatmadan annem haftada iki ben haftada bir olmak üzere, uygulamayı gece yaparak sabaha kadar bekledik ya da duşa girmeden 2-3 saat önce saç diplerine uygulayıp bekledik. Pompalı cam şişede bulunuyor olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Annem haftada iki kez uyguladığından ilk uygulama diplere, ikinci uygulama hem diplere hem uçlara olacak şekilde oldu.

Saçlarımda herhangi bir dökülme sıkıntım yoktu. Saçlarımın azlığından ve hacimsizliğinden şikayetçiydim. Kullandığım süre zarfında öndeki minik saçlarımın daha hızlı uzadığını ve iki ayın sonunda saçlarımın kezban görünümüne ramak kaldığı kuaför yoluna düştüm, zira saçlarımın uzamasında epey etkisini gördüm diyebilirim. Normalde iki ayda bir saç uçlarımdan az bir miktar kestirirken, bu yağı kullandıktan sonra dört beş parmak kadar kestirmek zorunda kaldım. Bu kötü anlamda bir kestirme değil tabi ki de. Saçlarımın fazla uzun olması kilo almamda biraz da olsa engel teşkil ettiğinden saç boyumun belimden biraz yukarıda olmasına özen gösteriyorum. Yağ bakım kürleri uygularken ince telli ve çabuk yağlanan saçlarımda en korktuğum saçlarımın çabuk yağlanmasıdır. HC Complex' i kullandığım süre zarfında böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

HC Complex bence en iyi etkiyi annemin saçlarında gösterdi. Evet kulladığı ilaç biz istesek de istemesek de döküyor saçlarını fakat, yeni yeni saçların çıkmasında çok etkili oldu. Boyalı saçlarında eskisinden daha parmak görünüm (tiftik gibi dediğimiz görünüm kayboldu) kazandı. Saçları sürekli dökülmesine rağmen ilaçtan etkilenmeyen saç kökleri bir o kadar uzadı. Annemin sürekli kullanacağı bir saç bakım kompleksi oldu :)

Sizler de saç problemlerine karşı olan HC Complex' e buradan ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...

Firma gönderisidir*







5 yorum:

  1. ben de kullanmaya başladım ama çok düzensiz uyguluyorum bakalım bir düzene sokayım yazısını yazacağım ama senin ve annenin de memnun olması çok iyi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem ablacım en azından haftada bir düzene oturt çok faydasını görüceksin:) Yazımda belirtmeyi unutmuşum annemin saç boyası doğal amonyaksız, bir de bu bakımla birleşince çabuk akıttı onu da eklemek isterim:)

      Sil
  2. I feel somewhat fortunate to have discovered CogniQyour site and look forward to really more brilliant times reading here. Thanks once more for a lot of things.espionne paresi Daisi gharry bermejo collings faceless altavista closerI learned a lot thank you you are really a good webmaster, you have done a well job on this topic!Fantastic write-up, Ive just subscribed to your RSS feed.http://www.healthcaresdiscussion.com/is-cogniq-scam-or-fake/

    YanıtlaSil
  3. And to pay tax on it yes when I'm is it was for me it all for me that the proof is not creating a of this supply he's a thriving market an estimated twenty percent of the season James Yuki have used steroids in response to this demand Nick Hart Alpha Rush Pro has become a self-appointed drug expect for the bodybuilding see Idol read I don't call my cell research with everybody else does that outcome I'm an experienced or end-user lose callus terrorists were I'm cause terror.

    http://www.top10workoutsup.com/

    YanıtlaSil
  4. Ben 1 gün arayla kullanıyorum acaba her gün mü kullansam ?

    YanıtlaSil